Autopesu / detailing

Autopesu kannattaa tehdä säännöllisesi

Auton puhdas pinta on erittäin tärkeässä asemassa ennen pinnoitteiden laittamista. Huolellinen autopesu ja muu pinnan puhdistus näkyy myös lopputuloksessa. Joskus itiksat ja lika saattaa pinttyä jolloin tarvitaa hieman tehokkaampaa pesua. Tarvittaessa voimme suorittaa huolellisen autopesun puolestasi.

Auton pohjapesu on myös erittäin tärkeä huoltotoimenpide.

Normaalin autopesun lisäksi suosittellemme myös pohjapesua. Auton pohjapesu ennaltaehkäikee nopeaa ruostumista ja kulumista. Varsinkin talvisin suola saattaa syövytää auton pohjaa. Liian myöhään havaittu ongelma saattaa aiheuttaa turhia huoltokustannuksia. Suoritamme laadukasta pohjapesua kaikille autoille.

Sisätilojen autopesulla miellyttävämpää ajoa

Mukavampi ja nautinnollisempi ajo vaatii myös puhtaat sisätilat ulkoisen autopesun lisäksi. Pidämme huolen siitä, että autossa oleskelu on entistä viihtyisämpää sen puhtauden ja raikkaamman ilman ansiosta. Käsittelemme autosi sisätilat vain laadukkailla aineilla. Sisätilojen autopesu voi tehdä ihmeitä autollesi. Elvytämme kaikki pinnat uuteen uskoon. Tervetuloa sisätilojen autopesuun.

All in one – kaikki palvelut saman myssyn alta

Autosta kannattaa ehdottamasti pitää huolta. Säännöllinen autopesu pitää autosi paremmassa kunnossa ja vähentää kulumista joita voi aiheutua erilaisesta liasta tai luonnon itikoista. Ulkoisen ulkokuoren lisäksi myös sisätiloista on hyvä pitää huolta. Säännöllinen huolenpito säilyttää autosi arvoa myös pidemmällä tähtäimellä. Jotta autosta huolehtiminen olisi helpompaa suosittelemme kiillotusta ja keraamista pinnoitetta. Näin saadaan parempi suoja autollesi ja arvo säilyy entistä paremmin. Tervetuloa suorittamaan HOLY ONE toimenpide.

Varaa aika

Kiinnostuitko keraamisesta pinnoitteesta tai muusta palvelusta?

VARAA AIKA SOITA 044 988 5519